top of page

This is your Services Page. It's a great opportunity to provide information about the services you provide. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Whether you're offering multiple services, courses or programs, you can edit this space to fit your website's needs. Simply double click on this section to open the content manager and modify the content. Explain what each item entails and add photos or videos for even more engagement.

ZANDSTRALEN

Zandstralen, ook bekend als gritstralen of schuren met straalmiddel, is een veelgebruikte techniek om oppervlakken te reinigen, te ontdoen van roest, verf of andere verontreinigingen, en om een gladde afwerking te creëren. Hier zijn enkele redenen waarom zandstralen een effectieve en veelgeprezen methode is:

  1. Grondige Reiniging: Zandstralen maakt gebruik van hoge druk om schurende deeltjes op het oppervlak te richten. Dit verwijdert niet alleen vuil en stof, maar ook roest, oude verflagen, corrosie en andere hardnekkige verontreinigingen.

  2. Verwijdering van Roest en Corrosie: Zandstralen is bijzonder effectief bij het verwijderen van roest en corrosie van metalen oppervlakken. Het proces verwijdert niet alleen de zichtbare roest, maar ook de corrosie die diep in het metaal kan doordringen.

  3. Voorbereiding voor Coating: Als u van plan bent om een nieuw verfsysteem of coating aan te brengen, biedt zandstralen een uitstekende voorbereiding. Het verwijdert oude coatings volledig, waardoor een schoon, ruw oppervlak ontstaat dat de hechting van nieuwe verf of coating verbetert.

  4. Behoud van Oorspronkelijke Textuur: In tegenstelling tot sommige andere reinigingsmethoden behoudt zandstralen vaak de oorspronkelijke textuur van het oppervlak. Dit is vooral belangrijk bij het reinigen van delicate materialen zoals hout.

  5. Milieuvriendelijk: Afhankelijk van het gebruikte straalmiddel kan zandstralen een milieuvriendelijke optie zijn. Bijvoorbeeld, het gebruik van milieuvriendelijke straalmiddelen, zoals geplette walnootschelpen of glasparels, minimaliseert het ecologische impact.

  6. Veelzijdigheid: Zandstralen is geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder metaal, beton, steen, glas en hout. Hierdoor is het een veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen.

  7. Efficiëntie: Zandstralen is vaak sneller en efficiënter dan traditionele methoden van oppervlaktevoorbereiding. Het verwijdert snel en grondig verschillende lagen verf, roest en andere verontreinigingen.

  8. Minder Schadelijk voor Ondergrond: In vergelijking met sommige andere reinigingsmethoden, veroorzaakt zandstralen minder schade aan het onderliggende materiaal. Het is een gecontroleerde methode die nauwkeurige resultaten oplevert.

Hoewel zandstralen veel voordelen biedt, is het belangrijk om te benadrukken dat het zorgvuldig moet worden uitgevoerd, met de juiste beschermende maatregelen en in overeenstemming met de geldende gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE OVER HET ONDERHOUD!

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u geheel vrijblijvend informatie toe. 

Dank voor uw aanvraag!
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page