IJZERSTERKE MEUBELS

Is industrieel jouw favoriete woonstijl? Dan zit je bij IJzersterk helemaal goed. Hier vind je een greep uit onze industriële meubels. 

TAFELS

Onze Industriële tafels worden lokaal en hand gemaakt. Ieder frame / tafel krijgt de juiste aandacht en behouden hun waarde aangezien ze tijdloze trendzetters zijn, die meegaan met hun tijd. Met de unieke uitstraling creëert u een ruimte die op een unieke wijze met uw smaak en persoonlijkheid samengaat. Daarnaast zijn de meubels ijzersterk en onderhoudsvriendelijk. Industriële tafels kunt u toepassen in de zitkamer, in de keuken, in de tuin, in uw werkruimte of zelfs in uw bedrijfsruimte. Wilt u een ander model? Stuur ons een bericht en we werken deze graag met u uit.

KASTEN

Onze industriële vakkenkasten zijn echte eyecatchers met een stoer karakter. De kast is gemaakt van staal en kan met verschillende houtsoorten uitgevoerd worden. Uitermate geschikt voor het presenteren van je mooiste accessoires, planten, foto's of gezellige wijnflessen! Tevens te gebruiken als stijlvolle scheidingswand.

SIDE-TABLES & TV-MEUBELS